Introduktionskurser på EUX Business


Går du i 8. klasse har du mulighed for at komme på et introduktionskursus på EUX Business. Et introduktionskursus varer som regel 1-2 dage, hvor du får et indblik i hverdagen på EUX Business. Her vil du også få information om, hvilke krav der stilles på en ungdomsuddannelse.

I løbet af dit introduktionskursus kommer du tæt på elevernes dagligdag og du får mulighed for at prøve kræfter med konkrete opgaver. Det kan fx være at udvikle et nyt tastatur til en smartphone, hjælpe et supermarked med at indrette et børne- og ungeområde, hvor børnene kan opholde sig, imens forældrene handler; skabe og markedsføre en ny attraktion til Fårup Sommerland; eller lave et website for en stor dansk kommune, hvor målet er at få kunder til byen.

Du kommer til at arbejde med udvikling af idéer, lave prototyper - som kan være en tegning eller minifigur, salg, lave reklame og hjemmeside.

Undervisningen finder som regel sted mellem kl. ca. 8.10 - 14.15.

Introduktionskurset skal bidrage til, at du får lettere ved at vælge den ungdomsuddannelse, der er den rette for dig. Derfor kommer du også til at høre mere om erhvervsuddannelserne fra Aalborg Handelsskole, og hvilke spændende karrieremuligheder, de fører til. 

Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk