Guld til DM i Skills for Detailhandel

23. januar 2018

En fremragende holdindsats gjorde, at eleverne Charlotte Halberg Paulsen og Mille Glerup Christensen – stærkt assisteret af Mikala Rye Hansen og Simon Mølgaard Andersen – vandt DM i skills 2018 inden for Detailhandel.

Teamet leverede en målrettet, overbevisende og faglig flot indsats, som rakte til den fornemme 1. plads. Gruppen præsenterede i samarbejde med detailkæden Søstrene Grene et nyt koncept med en mobil butik og udviste høj grad af troskab mod konceptet, ligesom udfordringer som bl.a. markedsføring, afvikling af event og personligt salg blev udført i god overensstemmelse med konceptet og med en rød tråd hele vejen igennem.

Inden for Detailhandel bliver der konkurreret i syv discipliner, som er visual merchandising med opbygning af stand og butiksvindue, afvikling af event, personligt salg gennemført fra scene, markedsføringsplan præsenteret for publikum og digital købmand med bud på digital optimering i forhold til detailvirksomheden. Desuden indgår en kategori med besøg af mystery shoppere, der skal teste en række forhold mht. modtagelse af kunden samt en såkaldt Prøve-Mærke aktivitet. Sidstnævnte til aktiv involvering af gæster på standen.

Ved DM i Skills 2018 deltog 61 forskellige fag inden for erhvervsuddannelserne, hvoraf de 42 fag var egentlige konkurrencefag. 12 af disse konkurrencer blev vundet af deltagere fra Nordjylland. Aalborg Handelsskole har nu som den første handelsskole vundet DM i Skills inden for Detailhandel to gange. Første gang var i 2014.

Næste DM i Skills bliver afviklet 4. – 6. april 2019 i Næstved.Billedgalleri
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk