Studievalg Nordjylland


Studievalg Nordjyllands vejledere står for vejledningen om valg af videregående uddannelser. På grundforløbene afholdes et oplæg, som giver eleverne kendskab til Studievalg Nordjylland, samt hvilken vejledning der tilbydes. Eleverne får også kendskab til, hvilke muligheder deres erhvervsuddannelse giver i forhold til en eventuel videregående uddannelse.

På hovedforløbet inviteres interesserede elever til Studievalg Nordjyllands vejledningsarrangement Studie- og Erhvervstræf i Aalborg Kongres & Kultur Center. Her bliver der afholdt en række oplæg, som er særligt tilrettelagt for elever på erhvervsuddannelserne. Her får de interesserede uddybende information om deres muligheder for videregående uddannelse inden for deres interesseområde.

Der er tilknyttet vejledere fra Studievalg Nordjylland til Aalborg Handelsskole og under din uddannelse kan du få individuel vejledning hos din Studievalgvejleder om dine muligheder for videregående uddannelse efter endt erhvervsuddannelse. Du kan ringe til din Studievalgvejleder eller skrive en mail. Du kan også få en personlig samtale med vejlederen på din skole eller i vejledningsbutikken i Slotsgade 27 i Aalborg.  

På Strandvejen er vores vejleder fra Studievalg Nordjylland Line Madsen Skorstengaard. På Langagervej er vores vejledere Line Madsen Skorstengaard og Majbritt Kortegaard.
Studievalg Nordjylland - vejledere
Line Madsen Skorstengaard
Studievejleder
Tlf.: 33332016
Majbritt Kortegaard
Studievejleder
Tlf.: 33332018
Aalborg Handelsskole  |  Strandvejen 25  |  9100 Aalborg  |  Telefon 9936 4600  |  EAN 5798 0005 54375  |  ah@ah.dk